Geef je slaapkamer een chique uitstraling met ledstrips

Wil jij jouw slaapkamer een andere uitstraling geven, maar heb je geen zin in een hele verbouwing? Dan zijn ledstrips dé oplossing voor jou. Ledstrips zijn namelijk op verschillende manieren te gebruiken waardoor jij jouw slaapkamer snel en gemakkelijk kunt omtoveren. Ledstrips geven niet alleen een chique uitstraling maar hebben ook nog eens veel praktische functies. Met de led strips van LEDstripXL kun je daadwerkelijk alle kanten op.

Wat zijn ledstrips precies?

Je bent waarschijnlijk al wel bekend met ledverlichting. Dit is namelijk een lichtvorm die tegenwoordig erg vaak voorkomt. Ledstrips zijn eigenlijk lange strips met verschillende kleine ledlichtjes erop. Hierdoor creëer je een lange verlichte strip. Deze strips zijn vaak dun en flexibel waardoor je ze makkelijk op verschillende locaties kunt bevestigen. 

Waar kun je ze plaatsen?

De ledstrips kunnen overal in de slaapkamer geplaatst worden. Wil je ze daadwerkelijk gebruiken om meer licht te creëren? Plaats ze dan aan de bovenkant van het plafond. Je kunt de ledstrips daarnaast ook onder het bed plaatsen, achter de tv of op in een kast. Je ziet de strips dan niet direct, maar het licht zal een mooie en unieke gloed geven die je bijvoorbeeld onder het bed vandaan ziet komen. Dit geeft de hele slaapkamer meteen meer sfeer. Met deze strips kun je echt creatief aan de slag gaan; je kunt ze namelijk overal op bevestigen.

Ledlampen met een dimmer

Ledlampen kunnen soms erg fel zijn. Het is daarom handig om ledstrips met een dimmer te kopen. Je kunt de ledverlichting dan dimmen zoals jij dit wilt. Om een chique uitstraling te creëren kun je de verlichting bijvoorbeeld erg subtiel houden.

Ook erg praktisch

Ledverlichting draagt niet alleen bij aan het uiterlijk van je slaapkamer, maar is ook erg praktisch. Er zijn bijvoorbeeld ledlampen die je met een afstandsbediening kunt besturen. Wanneer je gaat slapen kun je deze bijvoorbeeld vanuit bed uitschakelen. Ook kun je ledstrips met een sensor bestellen. Deze gaan aan wanneer je er langs loopt. Dit kan in de nacht erg handig zijn als je bijvoorbeeld naar het toilet moet. De subtiele verlichting van de ledstrips geeft dan genoeg licht zodat je ziet waar je heen moet.  

Alle kleuren ledstrips

Ledstrips komen in verschillende soorten kleuren. Je kunt strips kopen die maar één kleur laten zien. Wil je echter afwisselen? Dan is een led strip RGB de beste oplossing. Deze ledstrips hebben de kleuren rood, groen en blauw. Hiermee kun je alle andere kleuren maken, inclusief wit. Met deze ledstrips kun je dus gemakkelijk verschillende kleuren uitproberen zonder dat je hier verschillende strips voor aan hoeft te schaffen. Hiermee verander jij de sfeer van jouw slaapkamer in een handomdraai!