Speciale bedden! » Functioneel & Comfortabel

speciaal bed

Een bed, we hebben er allemaal één nodig en er zijn duizenden verschillende soorten bedden. Om het voor u overzichtelijk te maken hebben we de diverse mogelijkheden van speciale bedden voor u uitgelicht, zodat u eenvoudig een keuze kunt maken, wanneer u een nieuw bed wilt kopen.

Een bed met opbergruimte

Niets is makkelijker dan een functioneel bed. Een bed met opbergruimte zorgt niet enkel voor een mooie uitstraling, maar voorkomt tevens dat uw kamer een bende wordt. Ideaal wanneer u weinig ruimte heeft voor een kledingkast. Tevens zijn bedden met opbergruimte ideaal voor kinderen.

Een bed met lades

In principe geld voor een bed met lades hetzelfde als met een bed met opbergruimte. Eenvoudig in te zetten voor uw kleding, zoals uw sokken of ondergoed, maar tevens zeer functioneel voor jongeren, om bijvoorbeeld schoolspullen en dergelijke in op te bergen.

Een bed met onderschuifbed

bed met onderschuifbedHeeft u regelmatig een logee? Zoekt u een 1-persoonsbed voor een kleine kamer die u gemakkelijk uit kunt breiden? Dan is een bed met onderschuifbed de ideale keuze. Zoekt u een goedkoop bed met onderschuifbed, bekijkt u dan ook eens deze winkel.

Vouwbedden

vouwbeddenVouwbedden zijn simpele bedden die u gemakkelijk op kunt zetten en ook weer gemakkelijk op kunt bergen. Ideaal als u vaker gasten heeft of wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk van uw woonkamer een slaapkamer wilt maken. Vouwbedden zijn gemakkelijk inklapbaar en ideaal in gebruik.

Slaapbanken

Slaapbanken worden veelal gebruikt in kleine kamers en zolders die ingezet kunnen worden voor gasten. Tevens zie je vaak slaapbanken in huizen van studenten. Een slaapbank is ideaal wanneer je niet al te veel ruimte hebt in je kamer en toch efficiënt wil profiteren.