Last van ongedierte in uw slaapkamer?

ongedierte

Ongedierte vormt voor veel woningbezitters een grote ergernis. Niet alleen is het onhygiënisch als er ongedierte in uw woning is, ook kunt u schade oplopen. Mocht u te maken hebben met ongedierte, dan is het belangrijk om snel voor een oplossing te zorgen! U moet er immers niet aan denken dat er ’s nachts ongedierte over uw bed kruipt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om ongedierte in uw slaapkamer te bestrijden.

Zelf ongedierte bestrijden in de slaapkamer

insectHet is sterk van het type ongedierte in uw woning afhankelijk, hoe u het ongedierte het beste kunt bestrijden. Denk bijvoorbeeld aan het verschil in het verwijderen van muizen in de opbergruimte of het bestrijden van torren. In het geval van muizen kunt u kiezen voor het gebruik van muizenvallen, die de muizen op een natuurlijke wijze doden. Om torren en kevers te kunnen bestrijden kan het gebruik van beits een oplossing vormen. Torren, kevers en hun larven (houtworm) houden niet van beits, waardoor ze de ruimte eerder zullen verlaten.

Tip: maak in het geval van ongedierte in de slaapkamer geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Wanneer u deze bestrijdingsmiddelen per ongeluk aanraakt kan dit ernstige bijwerkingen hebben.

Hulp bij het verwijderen van ongedierte

Naast de stappen die u zelf kunt zetten om ongedierte in uw slaapkamer te bestrijden, kunt u ook hulp van een bestrijdingsdienst inschakelen. Neem bijvoorbeeld De Bestrijdingsbrigade!
Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van het gebruik van de hete lucht-methode? Ook het gebruik van de oppervlaktemethode kan een oplossing vormen tegen het ongedierte in uw slaapkamer. Bij beide bestrijdingsmethodes worden chemische middelen vermeden, wat deze methodes kind- en huisdiervriendelijk maakt. U moet er immers niet aan denken dat uw kinderen of huisdieren per ongeluk met de bestrijdingsmiddelen in aanraking komen!