Fotobehang: Wegdromen bij een Panoramisch zicht!

foto

Fotobehang is een erg creatief alternatief voor die saaie muur in de slaapkamer. Dit behang zorgt niet alleen voor een originele accentmuur, maar brengt meteen ook sfeer in de kamer. Een indrukwekkend panorama, een rustgevend natuurzicht of een bloedmooie zonsondergang aan de muur, de unieke prints toveren je slaapkamer om tot een pareltje.

Fotobehang op vlies – voordelen

Bij fotobehang kun je kiezen uit traditioneel behangpapier of vliesbehang. Kies je voor het laatste, namelijk foto’s op vlies, dan heb je een aantal extra troeven in de hand.

Zo is de kwaliteit van de afbeelding nog net iets beter op vliesbehang, het resultaat is werkelijk verbluffend. Bovendien is deze behangsoort een stuk steviger waardoor het minder snel scheurt. Dit draagt natuurlijk bij tot het gebruiksgemak. Het behang is erg eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Ook geen geklungel meer aan de behangtafel, bij vliesbehang breng je de lijm immers rechtstreeks op de muur aan.

Fotobehang in de slaapkamer

Fotobehang is geschikt voor elke ruimte van het huis, of het nu gaat om de woonkamer, keuken of speelkamer. Ook in de slaapkamer komen de sfeervolle foto’s tot hun recht.

Afhankelijk van het gekozchen thema creëer je meteen de gewenste sfeer in de kamer. Droom zachtjes weg bij een prachtige avondzon of kom tot rust dankzij een ongerept natuurbeeld, keuze ten over! Ook voor de globetrotters onder ons valt vast iets te vinden, denk maar aan een beroemde skyline of een wereldkaart van formaat.

Imitatie behang – de nieuwste trend

Hou je wel van een houten of stenen muur, maar is dit praktisch niet haalbaar? Dan is imitatie behang zeker een optie! Dit populaire fotobehang is van zo’n hoge kwaliteit dat je muur nét echt van hout of steen lijkt. Deze vorm van gezichtsbedrog is erg in trek en maakt je interieur helemaal af.