De mooiste hotel slaapkamers

Mooiste, leukste of beste… wanneer je een hotelovernachting boekt, wil je gewoon net dat beetje meer toch? Of het nu voor een nachtje, een weekeinde of een complete vakantie is, maakt dan niet uit! Af en toe is het heerlijk om toerist in eigen land te zijn. Op zoek naar de meest verrassende en leuke hotelsuites hebben we een kleine selectie voor jou bij elkaar gezocht.

Romantisch slapen in een kasteel

Middenin de Limburgse heuvels vindt je het 200 jaar oude kasteel Bloemendal. Met steden als Maastricht, Aken en Luik in de omgeving verblijf je hier in een prachtig natuurlijke omgeving. De prachtige suites hebben een schitterend uitzicht over de historische kasteeltuinen. De suites zijn een mix van een historische inrichting gecombineerd met alle comfort van deze eeuw. Cultuur- en winkelliefhebbers worden in deze omgeving op hun wenken bediend en ook voor natuurliefhebbers is dit prachtige hotel de ideale uitvalsbasis.

Een unieke plek om te overnachten

In hartje Gorinchem kun je in de unieke suites van het street hotel Goud & Zilver overnachten. Verspreid over verschillende historische panden zijn maar liefst 15 verschillende suites verdeeld die allen te vinden zijn in de sfeervolle winkelstraat Langendijk. Een overnachting in de stijlvolle suites van Goud & Zilver is als slapen in een stadse loft en zijn uiterst comfortabel en inspirerend ingericht. De binnenstad van Gorinchem nodigt uit tot een heerlijke stadswandeling en ook de omgeving is een prachtig gebied.

De allermooiste hotel slaapkamer

De vliegtuigsuite in het Gelderse Teuge is misschien wel het meest bijzondere hotel slaapkamer van Nederland. Een compleet vliegtuig is omgebouwd tot een luxe hotelsuite voor maximaal twee gasten. Vanuit de suite heb je een schitterend uitzicht over de landingsbaan en het platform van vliegveld Teuge. Met plaatsen als Apeldoorn en Deventer in de buurt is het heerlijk winkelen en daarnaast is er op de Veluwe nog zat meer te beleven.

Slapen in de mooiste hotel slaapkamers

Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden van bijzondere hotelsuites en mooie hotel slaapkamers. Er zijn natuurlijk nog veel meer prachtige hotelkamers in het land te vinden. Hotelkamers in verschillende thema’s en verrassende invalshoeken. Voor ieder wat wils!