Koop een vakantievilla in Nederland

Een vakantiehuis kopen in je eigen land is niet alleen leuk om te hebben en van te genieten. Het is ook een erg goede investering. De huizenmarkt in Nederland staat op stelten. Alleen in het laatste kwartaal van 2021 is de gemiddelde verkochte prijs van een woning met zo een 20 procent gestegen. Verder is het supertof om een extra eigen plekje te hebben waar je even lekker tot rust kan komen.

Is een vakantievilla een goede investering?

Een vakantievilla in Nederland is een goede investering. Je kunt investeren in een vakantiewoning met een nettorendement van ongeveer 4%. En door middel van een recreatiehypotheek kan je zelfs een nettorendement van ongeveer 12% op uw eigen vermogen ontvangen. Een goede investering dus.

Als je investeert in een villa op landgoed van Maas & Waal worden de zorgen van het verhuren uit je handen genomen. Dat wordt allemaal geregeld door een professionele verhuurorganisatie. Op deze manier investeer je in de villa en hoef je er eigenlijk bijna niet meer naar om te kijken. De verhuur wordt geregeld en het beheer wordt ook helemaal geregeld.

Ook kan je ervoor kiezen om het je tweede huis te maken. Dan kan je genieten van je vakantiehuis terwijl de waarde langzaam per jaar stijgt. Als je je huis dan weer verkoopt heb je weer een stuk winst op wat je geïnvesteerd hebt. Tijdens de aankoopproces krijg je advies. Zo worden al je zorgen en vragen ontnomen. Dat is natuurlijk erg fijn want het is niet een investering die je 1,2,3 doet.

Bron:  https://www.landgoedvanmaasenwaal.nl/

Landgoed van Maas & Waal

Tussen Tiel en Nijmegen wordt er een vakantiepark aangelegd met verschillende vakantievilla’s aan het water. Buiten alleen de villa’s profiteer je van nog meer gelegenheden op het park. Zo worden er veel faciliteiten gebouwd voor jong en oud. Er komt een groot recreatiemeer, een binnenzwembad en een restaurant met een café.

De villa’s zelf zijn modern en hebben een landelijke uitstraling. Daarnaast liggen ze aan het water. Naast het park ligt De Gouden Ham. Dit is een mooi uiterwaardegebied met schiereilanden en een mooi zandstrand. Hier zijn veel activiteiten te doen met heel het gezin. Een toplocatie voor een vakantiehuis in eigen land.