Garderobekast op maat

Steeds meer huizen hebben te kampen met ruimtegebrek en daarom is het zo belangrijk om elke centimeter verstandig te gebruiken. In de slaapkamer kan de op maat gemaakte garderobe in dit opzicht een goede bondgenoot zijn! Er zijn tal van voordelen verbonden aan het investeren in het systeem, van de duidelijke optimalisatie van de ruimte tot het geraffineerde ontwerp en de betere kwaliteit.

Er zijn echter nog steeds twijfels over de op maat gemaakte garderobekast: wel of niet investeren? Op het eerste gezicht lijkt het immers een duurdere optie. Daarom geven we hier enkele voordelen (en informatie) over de op maat gemaakte garderobe! Kijk eens:

Gebruik van de ruimte

Het eerste voordeel is zonder twijfel de grote optimalisatie van de ruimte die een op maat gemaakte kast biedt. De deuren kunnen verschuifbaar zijn (waardoor er meer ruimte overblijft voor de circulatie) en bevatten een spiegel, wat het gevoel van amplitude in de omgeving geeft.

De afmetingen van dit type garderobe kunnen ook de gehele wand in beslag nemen, zowel in de breedte als in de hoogte, zodat u van elke centimeter ruimte kunt genieten. En er is meer: kent u dat kleine stukje van de muur dat onbruikbaar zou zijn? Dan kunt u met de op maat gemaakte garderobe er gebruik van maken en het nuttig maken!

Past zich aan verschillende behoeften aan

De op maat gemaakte garderobe is letterlijk op maat gemaakt voor elke persoon. Naast het feit dat het geschikt is voor uw ruimte, past het zich ook aan uw stijl aan. Als je bijvoorbeeld van kleding houdt die beter georganiseerd is in lades, kun je er een groter aantal kiezen. Als je veel hangers wilt, kun je er zoveel doen als je wilt.

Nissen, rekken, alles is aan u die het definieert volgens uw behoeften! Het is duidelijk dat een ervaren professional zal helpen en uitleggen van de voors en tegens van elke keuze, zodat u de bouw van uw aangepaste garderobe raken.

Verscheidenheid aan afwerkingen

Zoals we al eerder zeiden, is de garderobe echt op maat gemaakt voor elke persoon. Dit betekent ook dat het wordt gepland op basis van uw stijl, smaak en persoonlijkheid.

U heeft een ruimere keuze aan kleuren, afwerkingen en ontwerpen (dit omvat verschillende opties van scharnieren, handgrepen en dia’s), wat uw kamer stijl en originaliteit geeft.

Kosteneffectief en naverkoopbaar

Op het eerste gezicht lijkt een op maat gemaakte garderobe misschien wel de duurste optie. Wat echter wel in aanmerking moet worden genomen, is dat dit type garderobe gemaakt is om lang mee te gaan, vaak voor een leven lang.

Gewoonlijk wordt het gebouwd met hout en materialen van hogere kwaliteit. Uiteindelijk kan de lange termijn dus de beste optie zijn voor uw budget (en zeker voor uw huis), omdat het een veel hogere kosten-batenverhouding heeft.

De naverkoop is ook een verschil dat in aanmerking moet worden genomen. Omdat het een garderobe is die lang meegaat, omvat de service na verkoop meestal ook reparaties en soms vervanging van sommige onderdelen.

Dit zijn enkele van de vele voordelen van het kopen van een garderobe op maat. Het brengt niet alleen functionaliteit en ruimte in uw omgeving, maar ook veel comfort, stijl en persoonlijkheid!