Met je interieurzaak reclame maken in het buitenland

Heb je een interieurwinkel aan de grens met Duitsland dan wil je ook graag Duitse bezoekers naar je winkel trekken. Inspelen op Duitse bezoekers met een prachtige webwinkel is belangrijk, maar wist je dat het ook verstandig kan zijn om te adverteren in Duitsland.

Brochures, flyers en folders laten een blijvende indruk achter en stimuleren de branding bij onze oosterburen. Maar waar moet je allemaal op letten tijdens het ontwikkelen van een Duitse folder?

Inspireer met een opvallende indeling

De insteek van je folder is één van de belangrijkste onderdelen om indruk te maken tussen de rest van de folders. Wil je op een standaard manier, zoals de supermarkten, je producten uitlichten of ben je juist van mening dat een sfeerfoto, met uitlichting van de producten het ideale effect creëert?
Wat je favoriete stijl ook is, zorg dat je opvalt ten opzichte van de rest.

Zorg voor correct vertaalde folders, brochures en flyers

Je wilt voorkomen dat je een onprofessionele indruk maakt door vertalingen die niet 100% correct zijn. Het is verstandig om een professioneel vertaalbureau in te schakelen om je folders of brochures te vertalen in het Duits. Jij wilt toch ook graag dat je folders 100% kloppen? Zorg dan dat je een betrouwbaar vertaalbureau inschakelt zoals Vertaalbureau Perfect.

Krachtige foto’s maken het verschil!

De kwaliteit en de insteek van je foto’s maken het verschil. Zo kan een sfeerimpressie van een bepaalde inrichting natuurlijk heel mooi zijn en mensen inspireren, maar kan juist ook vertroebelen waar het binnen een folder om gaat. Je wilt bijvoorbeeld ook graag dat de aangeboden producten naar voren. Het is daarom verstandig om een combinatie te gebruiken waarbij uitgeknipte producten gecombineerd worden met sfeerfoto’s.

Wil je graag je brochure laten vertalen? Bekijk dan de links in dit artikel. Heb je vragen of wil je meer informatie over het samenstellen van een folder, neem dan contact op met info@slaapkamers.eu.