Ideeën voor leuke stopcontacten in 2016

Een stopcontact in jouw woon- of slaapkamer hoeft niet saai te zijn! Wist je dat er diverse creatieve mogelijkheden zijn om jouw stopcontact te pimpen? Bekijk nu de meest creatieve en leuke stopcontact ideeën van 2016!

#1: Stopcontacten met USB-aansluiting

stopcontact met USB

Ideaal voor wanneer je geen plek hebt voor je mobiele telefoon of mp3-speler. Met behulp van dit stopcontact kun je eenvoudig ruimte creeren en zo jouw mp3-speler of mobiele telefoon opladen. De usb contacten leveren 2100mA en is geschikt voor diverse soorten USB-apparatuur. Wist je bijvoorbeeld dat je jouw telefoon (iphone) sneller oplaad met dit station dan je normale oplader?

#2: Stopcontacten met afbeeldingen

Stopcontacten kunnen tevens op een leuke wijze voorzien worden van een afbeelding. Denk bijvoorbeeld aan de snuit van een varken of een neus van een bepaald persoon. In onderstaande afbeelding is men wel heel creatief geweest met het bedenken van een grappig stopcontact.

stopcontact viagra

#3: Functionele stopcontacten

Je kunt denken aan stopcontacten met eenvoudige houders voor opgerolde kabels, of stopcontacten met een opbergvakje voor geld of sieraden. Voorkom bijvoorbeeld dat inbrekers jouw meest waardevolle spullen vinden met deze opbergstopcontacten.

handig stopcontact