Diverse soorten bedden

Een bed is een belangrijk onderdeel van jouw leven. Aangezien men dagelijks veel uur doorbrengt in een bed is het belangrijk dat je geniet van een uitstekende nachtrust. Bedden zijn in verschillende vormen, soorten en formaten beschikbaar. Hieronder hebben wij een overzicht opgesteld van de diversiteit in diverse bed formaten en soorten.

Een 1-persoonsbed

Een eenpersoonsbed kom je voornamelijk tegen bij kleinere woningen of is meestal voor de jongere generatie. De verkoop van 1-persoonsbedden is hierdoor ook voornamelijk met de lengte van maximaal 200 cm. De eenpersoonsbedden zijn tevens leverbaar in verschillende soorten, zo kun je kiezen voor de massief houten bedden of een metalen bedframe. Tevens kunnen de bedden uitgevoerd worden met luxe lades.

Een twijfelaar

Tussen de formaten van de 1-persoonsbedden en de 2-persoonsbedden bevinden zich de twijfelaars. De standaard afmetingen voor een twijfelaar is 210×200. Je ziet vaak dat mensen kiezen voor een twijfelaar wanneer men net iets ruimer wil liggen dan een 1-persoonsbed,  echter is de kamer te klein voor een 2-persoonsbed. Ook twijfelaars zijn beschikbaar in verschillende variaties. Bekijkt u ook eens ons aanbod van diverse twijfelaars.

TweepersoonsbedEen 2-persoonsbed

Veelal wanneer je samenwoont met je partner of wanneer je ouder bent dan kiest men het liefst voor een 2-persoonsbed. Ook 2-persoonsbedden kunnen varieren in formaten en soorten. Zo heb je bijvoorbeeld de standaard 2-persoonsbedden, maar tevens de boxsprings, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een onderstel met een extra dikke matras en topper. Ook standaard 2-persoonsbedden kunnen uitgevoerd worden in diverse stijlen. Zo kun je kiezen voor de massief houten bedden met poten of een zwevend bed, waarbij de poten op de hoekpunten ontbreken.

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe slaapkamer met kwalitatief meubilair voor een aantrekkelijk prijs? (40% korting) Bekijk dan ook eens onze complete slaapkamers en richt jouw slaapkamer in met kledingkast, bed en nachtkastjes voor nog geen €597 euro. Bekijk hier onze complete slaapkamers.