Hotelbedden om beter te slapen dan je thuis gewend bent

 

Bedden kopen

Heeft u een hotel, runt u een pension, bed and breakfast of baat u een park met vakantiebungalows uit? U wilt uw gasten van alle gemakken en service voorzien en ze een heerlijke tijd bezorgen. U heeft geïnvesteerd in ambiance, in de kwaliteit van uw keuken en bars en u geeft duidelijke informatie over alle activiteiten die ze bij u of elders kunnen ondernemen.

Uiteraard in de hoop en met de bedoeling dat hun eerste bezoek beslist niet hun laatste zal zijn. Eén ding weet u zeker: de basis van het welbevinden van uw gasten is een goede en gezonde nachtrust. U streeft ernaar dat uw gasten in uw hotelbedden beter kunnen slapen dan ze in hun thuissituatie doen.

Wat doet nachtrust met ons?

Een goede nachtrust geeft ons energie. Een slechte nachtrust, bijvoorbeeld door een slecht liggend bed of pijnklachten, kan zeker als het langere tijd aanhoudt, aanleiding geven tot gezondheidsklachten. Na een goede nachtrust voelen we ons vitaal en fit en hebben we een beter humeur dan zonder.

Dat humeur is voor u als uitbater van cruciaal belang. Wie humeurig is, zal om zich heen kijken en die dingen zoeken die zijn humeurigheid bevestigen. Vaak is dat geen bewust, maar een geheel onbewust proces. Maar na een goede nachtrust en met een goed humeur zijn we juist gespitst op die aspecten van ons verblijf die ons nog vrolijker maken. Hier kunt u als hoteleigenaar op inspelen. Goed gehumeurde gasten zijn ontvankelijk voor dat kleine beetje extra service waarmee u uzelf wilt onderscheiden.

Bedden van uitstekende kwaliteit

Een hotelbed dat voldoet aan de wensen van alle mogelijke gasten moet nog worden uitgevonden. Goede nachtrust is immers een kwestie van maatwerk. Toch is het goed mogelijk om te kiezen voor die bedden die het overgrote deel van uw gasten als comfortabel en ondersteunend zullen beoordelen.

Ruim en royaal in zijn afmetingen robuust en voorzien van een goed ondersteunend en verend matras. De traditionele boxspring is niet voor niets het meest gekozen hotelbed. Wat matrassen betreft kunt u kiezen uit de bekende pocketveringmatrassen, of voor de als iets steviger bekend staande matrassen met Bonell binnenvering.

Ook een combinatie tussen pocketvering en Bonell binnenvering behoort tot de mogelijkheden, als u kiest om het beste van beide typen matrassen te behouden.

Uw bedden in overeenstemming brengen met de ambiance van uw hotel

Bij een totaalleverancier als Linnenatwork kunt u het voor u meest geschikte type hotelbed bestellen in diverse smaakvolle kleurstellingen. Dit geldt eveneens voor extra accessoires als voetenbanken en nachtkastjes en achterwanden.

U kunt eraan denken om juist voor de iets luxueuzere vertrekken te kiezen voor bedden met elektrisch verstelbare matrassen. Daarnaast biedt Linnenatwork u ook een keur aan trendy of juist traditioneler beddengoed zodat u altijd wel iets vindt dat geheel past bij de sfeer die u in uw hotel of bed and breakfast wilt uitstralen.

Wilt u egaal gekleurd bedlinnen of juist bedlinnen met mooie prints en patronen? In het assortiment van Linnenatwork zult u een ruime keuze aan beide aantreffen.

U kiest namens uw gasten voor kwaliteit en ambiance. U wilt garant staan voor hun goede nachtrust omdat u als geen ander snapt hoe belangrijk dit is voor hun totaalervaring. Neemt u eens contact op met Linnenatwork om te bezien hoe zij uw bij uw doelstellingen kunnen helpen.