Een knusse sfeer in uw slaapkamer met landelijke verlichting

slaapkamer verlichting

Wat is de essentie van landelijke verlichting?

Het landelijk interieur vindt zijn oorsprong in de authentieke plattelandswoningen. Deze huizen worden gekarakteriseerd door het gebruik van ruw en natuurlijk materiaal. Met een bakstenen muur en een houten vloer wordt de nodige warmte gecreëerd. Daarnaast wordt de woning aangekleed met dikke gordijnen en veel zachte verlichting. De nodige lampen zijn immers belangrijk om de knusse sfeer in huis te halen. Door lichtbronnen te combineren zorgt u voor u die warme gloed. Denk daarbij niet alleen aan landelijke plafondlampen en landelijke tafellampen. Ook een landelijke wandlamp dient als verlichting slaapkamer landelijk. Kies voor enkele goedgeplaatste interieurstukken voor een serene maar ware sfeer. Naast het combineren van verschillende lampen is de materiaalkeuze belangrijk. Een onbewerkte look geeft een extra touch aan uw landelijke slaapkamerverlichting . Kies bijvoorbeeld aan ongepolijst metaal of hout met nerven.

Welke landelijke binnenverlichting kiest u voor uw slaapkamer?landelijke verlichting

Voor uw verlichting slaapkamer in landelijke stijl gaat u voor enkele goedgekozen lampen. U wil een warme gloed creëren, zonder teveel drukte. Ga voor een leuke wandlamp met een heel warme kleurtemperatuur. Hebt u toch graag iets meer verlichting? Plafondlampen respecteren de rust van uw slaapkamer en geven toch voldoende licht.

Hoe combineert u verlichting voor de slaapkamer in landelijke stijl?

Zorg bij het inrichten dat elke lamp een functie heeft. De wandlamp staat mooi aan weerszijden van het bed en kan nuttig zijn bij het lezen van een boek. De plafondlamp is dan weer ideaal boven het bed. Uw landelijke verlichting voor de slaapkamer hoort rust uit te stralen. Ga dus voor kleurencombinaties binnen dezelfde tint. Als vuistregel vermijdt u felle kleuren. Aarde- en wittinten zijn dan weer een ideale keuze. Hou verder ook rekening met de technische details. U wil immers een slaapkamer met één look. Vermijd koud licht maar ga voor gloeilampen of warm led licht.

Wilt u graag meer advies over het inrichten van uw slaapkamer met landelijke verlichting? De experts van Feluce staan u graag bij met tips voor uw mooie landelijke lampen. Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe ook uw slaapkamer een landelijke make-over krijgt.

One thought on “Een knusse sfeer in uw slaapkamer met landelijke verlichting

  1. Je kan ook veel bereiken door zachte/lichte kleuren verf te kiezen voor muren en deur. Ruimte benutting speelt ook een belangrijke rol, die soms over het hoofd wordt gezien.

Comments are closed.