Trends muurstickers voor kinderkamer

muurstickers (2)

De afgelopen jaren zijn muurstickers steeds populairder geworden, je kan voor een klein bedrag een kale muur opvrolijken. Muurstickers geven een speelse twist aan het interieur en pas bij vrijwel iedere interieurstijl.

Muurstickers zijn er in vele vormen en maten, van muurteksten tot aan leuke afbeeldingen. Zeker voor kinderkamers zijn muurstickers zeer geschikt, eenvoudig te plakken en ook weer snel eraf te halen of te vervangen voor een nieuwe muursticker.

Nieuwe trends voor muurstickers voor kinderkamer

Waar bij de opkomst van muurstickers vooral muurteksten erg populair waren en niet meer uit het interieur weg te denken waren zijn het nu vooral afbeeldingen en kleine muurstickers. Voor kinderkamers vooral muurstickers met speelse vormen als hartjes, driehoeken en stippen. Maar ook complete afbeeldingen van bijvoorbeeld een olifant zijn erg populair en passen helemaal binnen de trend. Slaapkamer muurstickers kan je tegenwoordig gemakkelijk online bestellen. Bij de bestelling krijg je een eenvoudige instructie die uitlegt hoe je het beste de muurstickers kan plakken.

Muurteksten blijvende trend

Naast deze nieuwe trend van afbeeldingen en vormpjes blijven de muurteksten zéér populair. Ook wel gezien als een blijvende trend voor de komende jaren. Ook erg leuk voor de kinderkamer om de tekst van het geboortekaartje op de muur te plakken. Dit maakt de muurtekst extra persoonlijk en speciaal. Wij raden Muursticker4sale aan als je voordelig muurstickers van hoge kwaliteit wilt bestellen.