Wel eens aan papieren lampionnen gedacht voor de slaapkamer?

Belangrijk onderdeel van de inrichting van de slaapkamer is de verlichting. Het is niet fijn om onder een felle tl-buis te liggen of een spot precies op je hoofd te hebben als je bed ligt. Fijner is om ’s avonds een diffuus licht te hebben in de slaapkamer, dat er voor zorgt dat je lichaam in ruststand komt, in plaats van energie te krijgen omdat het vermoed dat het 13.00 uur ’s middags is op een zonovergoten strand.

Verlichting voor de slaapkamer

Naast een diffuus licht voor het naar bed gaan is het ook fijn om wel fel licht te kunnen hebben op momenten dat dat nodig is. Bijvoorbeeld de was ordenen aan het begin van de avond in de winter is makkelijker als er wat licht is in de slaapkamer. In de zomer zal dat minder problematisch zijn, omdat het dan tot 22.00 uur of later nog licht is. Om te kunnen schakelen tussen veel en weinig licht is het handig om een dimmer op de lamp te zetten. Deze kun je eenvoudig laag zetten voor het naar bed gaan en omhoog draaien als je de kamer even wilt opruimen bijvoorbeeld.

Naast het hoofdlicht is het sfeervol en gezellig om de slaapkamer te decoreren met mooie led kaarsen. Deze kaarsen geven de sfeer van een kaars, maar zijn geheel veilig in gebruik (je wilt niet in slaap vallen met een brandende kaars). Op deze manier heb je ook nog romantiek in de master bedroom…

Armaturen voor leuke verlichting

Er zijn natuurlijk honderden, zo niet duizenden, verschillende armaturen te verkrijgen voor de lamp in de slaapkamer. Natuurlijk is het een persoonlijke keuze, maar ook de functionaliteit en praktische factoren kunnen doorslaggevend zijn. De grootte zal afhangen van de ruimte die bruikbaar is en de kleur wil je natuurlijk passend hebben bij de rest van de decoratie in de slaapkamer. Papieren lampionnen voldoen aan veel eisen.

Papieren lampionnen voordelen

  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Verkrijgbaar in 3 maten, van groot tot klein
  • De lampion maakt het licht diffuus
  • Laag in prijs
  • Makkelijk schoon te maken
  • Eenvoudig te monteren en te vervangen
  • Naar eigen voorkeur een lamp in op te hangen

Dit op een rijtje maakt deze lampionnen een goede keuze als verlichting in de slaapkamer. De papieren lampionnen kun je met online voordeel kopen bij VanKaarstotServet, de grootste sfeershop online. Het bestelproces is eenvoudig, de prijzen zijn laag, de kwaliteit is hoog en de service is persoonlijk en goed. Veel plezier met shoppen voor de slaapkamer-verlichting!