Kleed je slaapkamer aan met muurstickers

De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in je huis. Je brengt er heel wat uurtjes door. Vaak zelfs nog wel meer dan in je woonkamer, keuken of badkamer, aangezien veel mensen overdag niet thuis zijn. Voor een goede nachtrust moet je slaapkamer aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo wordt te veel rommel en elektronica als een smartphone afgeraden. De ruimte moet voldoende geventileerd worden en het moet niet te warm en niet te koud zijn. De inrichting van je slaapkamer heeft ook effect op hoe goed je slaapt. Met muurstickers kun je je slaapkamer aankleden.

Aan welke eisen moet een slaapkamer voldoen?

Iedereen is het er wel over eens dat een slaapkamer rustgevend moet zijn, wil je een goede nachtrust hebben. Er zijn veel artikelen geschreven over welke kleuren je het beste kunt gebruiken. Echter kleuren die de een aanraadt, raadt de ander juist weer af. Daarom kun je het beste kijken welke kleuren bij jou passen en jouw een rustgevend gevoel geven. Met accessoires kun je dan eventueel nog wat extra kleur aanbrengen of de kamer persoonlijker maken. Daarbij kun je denken aan gordijnen, kussentjes, lampen, planten, maar ook aan muurstickers.

Een muursticker bestellen voor je slaapkamer

Je kunt op internet kant-en-klare stickers kopen voor op de muur. Je hebt dan de keus uit standaard designs of standaard teksten. Wil je iets bijzonders op je muur, dan kun je ook je eigen muursticker maken. Dit kan onder andere bij Sticker.nl. Je kunt bij hen een eigen bestand aanleveren en daar wordt dan een sticker van gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie foto op een sticker laten drukken. Neem een mooie vakantiefoto van jullie beiden. Of een foto uit jullie huwelijksreportage.

Muurstickers met tekst laten drukken

Je kunt ook een muursticker met tekst laten maken. Kies een tekst die echt bij jullie past in plaats van een standaard tekst als ‘Slaap lekker, welterusten, droom zacht.’ Zo geef je je slaapkamer een eigen tintje. Bovendien is de slaapkamer een plek waar niet iedereen komt, dus je hoeft geen rekening te houden wat je schoonmoeder of de buurvrouw er van vindt. Terwijl je dat wellicht wel zou doen bij een muursticker in je woonkamer of keuken.