Geef jouw gast een goede nachtrust dankzij een vouwbed en bijpassend dekbed

Wanneer je graag mensen over de vloer krijgt en het graag gezellig maakt met een drankje erbij, dan kunnen jullie wel eens tot een punt komen waarop het eigenlijk niet meer verantwoord is om jouw gast naar huis te laten rijden. Wanneer de gast dan bij jou kan blijven slapen, is dat wel zo handig. Je kan hem op de zetel laten slapen, maar een vouwbed aankopen voor onverwachte logeerpartijtjes is nog gemakkelijker! 

Vouwbedden: gemakkelijk en praktisch

Als je niet erg veel ruimte hebt, dan heb je waarschijnlijk geen tweede slaapkamer op overschot om deze in te richten als logeerkamer. Gelukkig hoeft dat je ook niet te weerhouden om mensen bij jou te laten slapen op een onverwachts moment. Je kan er gewoon voor kiezen om een vouwbed aan te kopen. Wat zijn vouwbedden? Dit is een bed dat zo gemaakt is dat je het kan openklappen en terug toe kan klappen wanneer er in geslapen is. Op die manier bespaar je heel wat ruimte want je kan het gewoon ergens opbergen waar het jou uitkomt. 

Gratis stockfoto met bed, binnen, binnenshuis

Verschillende soorten vouwbedden 

Uiteraard zijn er verschillende soorten vouwbedden te verkrijgen waardoor de keuze moeilijk te maken kan zijn. Niet alleen op vlak van materialen heb je verschillende mogelijkheden, ook op vlak van bodems. Zo heb je vouwbedden met een spiraalbodem en een lattenbodem. Beide hebben verschillende voordelen maar je kan ze beide opvouwen tot een compact opbergbed en dat is toch het belangrijkste wanneer je kiest voor een vouwbed. Er zit natuurlijk een matras bij, zodat jij alleen nog lakens en dekens hoeft te kopen. 

Gratis stockfoto met bed, bekijken, binnen

Kies het geschikte dekbed 

Natuurlijk wil je graag dat gasten goed liggen op en in jouw vouwbed. Om heel comfortabel te slapen heb je ook het geschikte dekbed nodig om op het vouwbed te leggen. Er zijn verschillende soorten dekbedden waaronder een vierseizoenen dekbed. Dit is wel zo handig om op een vouwbed te leggen, zodat je niet elke keer hoeft te verwisselen wanneer je het vouwbed moet boven halen. Dit soort dekbed ligt en slaapt aangenaam zowel in de winter als in de zomer.