Het verduisteren van de slaapkamer

verduisterfolie

Je kent het vast wel, je hebt de hele week hard gewerkt en je wil in het weekend lekker uitslapen, maar… je wordt wakker van het daglicht dat langs of door je gordijnen heen schijnt… erg vervelend natuurlijk. Ook mensen die in verschillende diensten werken kennen dit probleem waarschijnlijk wel. Het zorgt voor een slechte nachtrust en dat kan ook zorgen voor een minder gezellig humeur.

De oplossing voor licht in de slaapkamer

Een oplossing voor dit probleem is het verduisteren van je slaapkamerramen met verduisterend raamfolie. Verduisteringsfolie is een raamfolie die je op je ramen kunt aanbrengen. Het verduisterende folie zorgt er voor dat het raam 100% verduisterend is en zal dus geen licht meer doorlaten. Dit raamfolie is aan de plakzijde zwart van kleur en aan de andere zijde wit van kleur. Het heeft een sterke kleefkracht waardoor het verduisteringsfolie goed blijft hechten op je ramen. Je dient de ramen voor het aanbrengen van het folie goed schoon te maken.

Kies voor vrolijk plakfolie om je kamer te verduisteren!

Vind je het verduisteringsfolie niet zo mooi, of misschien saai, vanwege de wit/zwarte kleur? Dan kun je er een leuke en vrolijke plakfolie overheen plakken. Bij Plakfoliewebshop.nl vind je een assortiment met meer dan 1000 plakfolies en je hebt dus heel veel keuze! Kies een leuke plakfolie die bijvoorbeeld leuk past bij jouw dekbedovertrek of bij een mooie slaapkamer muursticker!

3 thoughts on “Het verduisteren van de slaapkamer

Comments are closed.