Een kinderbed uitzoeken? » Bekijk de mogelijkheden!

Kinderbedden zijn enorm populair. Of u nou op zoek bent naar een goedkoop kinderbed of een duurdere variant, binnen ons overzicht geven wij u zoveel mogelijk opties. Richt uw kinderkamer in met één van de volgende bedden.

Kinderbed met opbergruimte

Kinderbed met ladenEen kinderkamer is nou eenmaal vaak een chaos. Geen kind houdt van opruimen en vaak ligt het speelgoed verspreidt door de gehele kamer. Speciaal voor deze kinderen is een bed met opbergruimte de ideale oplossing! Berg je sokken, onderbroeken en het speelgoed van jouw kind op in een kinderbed met opbergruimte.

Kinderbed met glijbaan of bureau

Kinderbed met glijbaanEen kinderbed met een glijbaan is ideaal voor jonge kinderen en wordt voornamelijk toegepast bij stapelbedden of halfhoogslapers. Ook wanneer jouw kind al iets ouder is, is een kinderbed met bureau een uitstekende optie. Is jouw kind al druk bezig met huiswerk maken, dan is een hoogslaper met bureau een voor de hand liggende keuze.

Een 1-persoons kinderbed

Een eenpersoonsbed is speciaal voor wanneer jouw kind al iets ouder wordt. Zo als je zelf al wel weet zijn 1-persoonskinderbedden in verschillende varianten beschikbaar. Daarom geven wij jouw graag een overzicht met de verschillende variaties:

Binnenkort komen hier diverse type bedden.